Werkwijze en kosten

Stel, je bent op zoek naar de juiste coach. Dat is meestal afhankelijk van de klik, right? Vandaar dat je de eerste sessie (1.5 uur) met mij altijd cadeau krijgt. Geen kosten als je nog niet weet wat je kunt verwachten. Samen kijken we of de klik er is en doen we een intakegesprek. Misschien ben je na deze sessie al geholpen en heb je voldoende handvat om zelfstandig verder te kunnen. Mooi voor jou en nog kosteloos ook! Wil je echter toch gericht naar een oplossing toe werken, dan kan dat. Hieronder lees je hoe.

Abonnement voor 8 sessies

Het liefst werk ik met je in deze vorm. Niet voor mezelf, maar voor jou. Als stok achter de deur om de gewenste verandering echt te bereiken. Hiermee geef je commitment aan jezelf: je wil resultaat behalen. Ook voor mij gelden deze 8 sessies als een termijn waarin ik resultaat wil behalen. Zo weet jij zeker dat je niet eindeloos bij een coach loopt. En hoop ik dat jij mij gaat aanbevelen bij de mensen om je heen. 🙂

In 8 sessies werken we samen gericht toe naar een oplossing. Dit doen we deels methodisch, op basis van wetenschappelijk bewezen technieken en tools. Het doel daarbij is om een daadwerkelijke en blijvende doorbraak te bereiken. Dit vereist meerdere sessies. Deels zal de coaching co-active zijn. Dat wil zeggen dat we anticiperen op de situatie op dat moment. Waar loop je tegenaan? Wat heb je aan verandering al bereikt? Waar kun je nog hulp bij gebruiken?

De vaste prijs voor 8 sessies van een uur is € 500,-. Je betaalt dit bedrag op factuur in één keer. Er bestaat ook de mogelijkheid om het bedrag in 2 of 4 termijnen te betalen.

Individuele sessies

Vind je het abonnementsbedrag toch te gortig? Dat kan. Een vaste prijs per sessie is ook mogelijk. Geen verplichting whatsoever, je kunt zo vaak of zo weinig komen als je wil.

Je betaalt per sessie van een uur € 70,- . Je betaalt dit bedrag op factuur na elke sessie.