Jeroen Moerenhout

Mijn naam is Jeroen Moerenhout, oprichter van Leefvermaak. Woonachtig in Houten, getrouwd en vader van 2 mooie zonen. Ik ben actief als HR Consultant en Business Developer. Tevens ben ik actief als life coach, blogger, creatief denker en percussionist. Oftewel een professioneel afwisselaar. In het verleden ben ik onder andere actief geweest als Sales Manager en People Manager.

Ik leef moeiteloos, maar dat is niet vanzelf gegaan. Beetje tegenstrijdig hè? Ik zal het je uitleggen.

Blokkades

Als topsporter (judo) heb ik in mijn jeugd al ervaren hoe blokkades mijn ambities konden afremmen. Talent en harde training brachten mij kampioenschappen op nationale en internationale toernooien, maar faalangst leverde mij juist op het belangrijkste toernooi een zilveren medaille op.

Geen keuzes maken

In mijn maatschappelijk leven duurde het een tijd voordat ik bewuste keuzes maakte. Mijn carrière overkwam mij vooral en leverde tot dan toe niet de vervulling die ik zocht. Herkenbaar hè? Gelukkig is het goedgekomen.

Negatieve emoties

In mijn privéleven ging alles van een leien dakje, tot 2011. Mijn prachtige zoon Morris was 1 jaar oud. Op dat moment kreeg ik te horen dat hij ernstig gehandicapt was, zowel geestelijk als lichamelijk. Een intensief en pijnlijk traject volgde. Met veel verdriet, frustratie en onzekerheid. Dit heeft de laatste vijf jaar van mijn leven compleet hervormd.

Nu hoor ik je zeggen: dat klink inderdaad niet moeiteloos. Die zal wel in zak en as zitten!

Nee hoor.

Door al deze ervaringen en ze te transformeren tot iets positiefs is de kwaliteit van mijn leven juist enorm verbeterd. Ik heb geen blokkades meer, geen negatieve emoties, geen (ongezonde) faalangst en ik maak bewuste keuzes. Ik leef intens. Ik werk, geniet van mijn familie en vrienden, ben muzikant en sportman. Het leven is mooi.

Jeroen 3C