Missie en visie

“Leefvermaak helpt mensen om persoonlijke verandering te realiseren in leven en werken.”

Missie

Ik geloof dat mensen vrij kunnen leven van stress en emotionele ballast. Moeiteloos. Door minder te denken, te oordelen, te interpreteren en te moeten. Door meer het hart te volgen, natuurlijke talenten te ontsluiten, bewuster te gaan leven, meer samen te doen, creativiteit te ontplooien en intuïtiever te leven.

Visie

We leven in een wereld van steeds meer informatie, steeds meer keuzes en steeds meer moeten en willen. Waarin we verslaafd zijn aan afleiding. Aan steeds meer doen en beleven in plaats van gewoon te zijn. Ren je rot. Veel mensen verliezen in die context uit het oog wat nu eigenlijk hun doel is in het leven: wie ben ik, wat wil ik en wat voel ik?

In werk moeten we allemaal het schaap met de vijf poten zijn. Alles kunnen, maar ook de specialist zijn. Hoog opgeleid en optimaal presterend. In het tijdperk van wendbaarheid is dat echter nog maar weinig zinvol. Want zeg nu zelf: ben je als schaap wendbaarder met 4 of met 5 poten? Ik weet het antwoord wel.

De toekomst van werk zal er anders uitzien. Kiezen voor de geijkte carrièrepaden is zinloos geworden. Studie en baan voor het leven? Echt passé hoor. Je carrière zal chaotisch en dynamisch worden, gevarieerder en minder logisch. Meebewegen en aanpassen, daar gaat het over straks. Ervaring en aangeleerde kennis zullen niet meer leidend zijn. Je persoonlijkheid, drijfveren, talenten en het vermogen om je aan te kunnen passen aan verandering wel. De toekomst gaat niet meer over het vinden van werk, maar over het creëren van werk. Lef hebben, durven falen, lerend doen, samenredzaam zijn, zelf organiseren en vooral je talenten benutten. Want die heb je.

Jij bent de mens die zichzelf innoveert om geluk en welzijn moeiteloos te bereiken. Creatief, bewust, intuïtief en vrij van emotionele ballast: de Leefvermaker.